Θα χτίσουμε μαζί το "Δικό σου Online Business" - σε 20 ημέρες θα μπορείς να βρεις πελάτες και υποψήφιους συνεργάτες με αυτόματο τρόπο

" Στρατηγικές και συστήματα που λειτουργούν 24ώρες το 24ωρο"

Τι θα πετύχουμε? Πολλά – Δες και μόνος σου

 • Πολλαπλάσια αποτελέσματα: Δεν υπάρχουν πλέον όρια για την επιχείρηση σου. Συστήματα και στρατηγικές στήνονται και λειτουργούν από μόνα τους. Κερδίζεις χρόνο για τα σημαντικά και μεγαλώνεις την επιχείρηση σου.
 • Η δικιά σου κοινότητα: Είσαι πλέον ειδικός στον τομέα σου και όλοι απευθύνονται σε εσένα για λύσεις. Οι πελάτες έρχονται σε εσένα. Δεν τους ψάχνεις.
 • Ανάπτυξη: Αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών σου με αποτέλεσμα πολλαπλών πωλήσεων. Ενημερώσεις, προσφορές, εκπαιδεύσεις αποστέλνονται με ένα κλικ σε χιλιάδες πελάτες.

Δεν το λες και λίγο!!! – Αυτές οι καθοριστικές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά μεταξύ " Μετρίου και Επιτυχία".

Γνωστός από:

youtube

Προσωπικό μήνυμα από Dimis Grop

Είμαι ο Δημήτρης και εδώ και πολλά χρόνια με έχουν συνεπάρει οι τρόποι να κερδίζω χρήματα οι οποίοι έχουν το εξής χαρακτηριστικό:

Να μην ανταλλάζω το χρόνο μου με το χρήμα


Το internet είναι ο δικός μου χώρος. Με ξετρελαίνει κάθε φορά να στήνω συστήματα και να παρακολουθώ στην συνέχεια τα πολλαπλά και σχεδόν αυτόματα αποτελέσματα.

Πριν χρόνια είχα την τιμή να γίνω μέντορας και coach για αρκετούς ανθρώπους. Γεγονός το οποία με γέμισε ως άνθρωπο.

Σήμερα προσφέρω coaching σχεδόν καθημερινά με στόχο να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερους να πετύχουν τα όνειρα τους μέσω internet.

Στο Freedom Business Coaching θα δημιουργήσουμε μαζί την δικιά σου online επιχείρηση:

Οι βασικές ενότητες - Τι σε περιμένει τις πρώτες ημέρες:
 • Η βάση: Θα χτίσουμε την βάση σου. Θα καθορίσουμε τους στόχους, θα μιλήσουμε για την σωστή τοποθέτηση σου στην αγορά και θα προσδιορίσουμε το στοχευμένο σου κοινό (target group)
 • Το Funnel: Θα επιλέξουμε το σωστό Funnel ανάλογα με την υπηρεσία σου. Θα το χτίσουμε μαζί.
 • Autoresponder: Θα συντάξουμε και θα ενεργοποιήσουμε μαζί τους autoresponder ώστε οι χρήστες σου να λαμβάνουν αυτοματοποιημένα μηνύματα
 • Traffic με content marketing: Θα σου δείξω πως θα στέλνεις χρήστες στην ιστοσελίδα σου μέσω των social media (Facebook, Instagram, YouTube...)
 • Traffic μέσω διαφημίσεων: Θα ενεργοποιήσουμε μαζί την καμπάνια σου στο Facebook

Τι περιλαμβάνει το Freedom Business Coaching

Οι βασικές ενότητες - Τι σε περιμένει τις επόμενες ημέρες:
 • 1. [LIVE CALLS με τον Dimi]
Με προσωπικές συναντήσεις online θα χτίσουμε μαζί την δικιά σου στρατηγική προώθησης και πώλησης.
Φυσικά θα αυτοματοποιήσουμε τα περισσότερα βήματα και θα λειτουργεί το δικό σου online funnel στο 100% (Autoresponder, Landing page, chatbot, booking system κτλ.).
pame tora
 • 2. [Online Academy (Online Business Class)]
Πρόσβαση σε κλειστή πλατφόρμα online εκπαίδευσης εφόρου ζωής. Το περιεχόμενο ανανεώνεται και συμπληρώνεται συνεχώς. Θα σου τα δείξω όλα βήμα προς βήμα και θα εξασφαλίσω έτσι την περαιτέρω σου εκπαίδευση (χρήση 24 ώρες το 24ωρο).
 • Videos: Πάνω από 120 videos εκπαίδευσης (social media, funnels, mindset, στρατηγικές κτλ.)
 • Αρχεία για την εκπαίδευση σου
 • Bonus: Επιπρόσθετα videos για αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ
 • 3. [BUSINESS-COMMUNITY]
Συμμετοχή σε κλειστή ομάδα ανθρώπων με παρόμοιους στόχους.
Σε αυτήν την ομάδα θα μπορείς να θέτεις τις ερωτήσεις σου, να διαβάζεις τα σχόλια των άλλων και να λαμβάνεις επιπλέον προνομιούχες πληροφορίες μάρκετινγκ.

Μία φορά την εβδομάδα θα μπορείς να συμμετέχεις στα Q&A Live Calls με τον Dimi. Η πρόσβαση σου στην ομάδα και στις συναντήσεις θα είναι εφόρου ζωής. Θα κρατήσουμε λοιπόν επαφή και θα βελτιώνεσαι συνεχώς.

Τι μπορώ να σου εγγυηθώ!

Σίγουρα θα έχεις δοκιμάσει και άλλους τρόπος. Κάποιο online course, κάποια software, ίσως πλήρωσες κάποιον να σου κάνει μια εργασία.

Όλα τα έκανες για να έχεις επιτυχία στην επιχείρηση σου. Για να δεις ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Δεν είδες όμως - Αυτά τώρα ανήκουν στο παρελθόν.

Σταμάτα να κάνεις σπασμωδικά και μισά πράγματα χωρίς διάρκεια. Με το Freedom Business Coaching μπορώ να σου εγγυηθώ τα παρακάτω:

1# Εγγύηση - Θα γίνει πραγματικότητα

Θα το κάνουμε μαζί ώσπου να ολοκληρωθεί. Όχι μισά πράγματα. Όχι μοναχικά online course χωρίς support και υποστήριξη. 100% εφαρμογή και αποτέλεσμα.

2# Εγγύηση - Θα μάθεις

Μπορείς όλα να τα παρακολουθήσεις. Έχεις για πάντα πρόσβαση στο Online Business Class και στην κλειστή ομάδα. Έχεις στην διάθεση σου όλα τα βήματα και μπορείς να τα δεις ξανά και ξανά.

3# Εγγύηση - Δεν χάνεις χρόνο

Δεν ψάχνεις και δεν πειραματίζεσαι. Θα έχεις άμεση εφαρμογή και δεν θα περιμένεις. Μέσα σε 20 ημέρες θα μπορείς να βγεις με το funnel σου online και να μαζεύεις επαφές.

4# Εγγύηση - Δεν χάνεις χρήματα

Δεν χρειάζεται να κάνεις άσκοπες δοκιμές. Όλα είναι γνωστά και δοκιμασμένα. Απλά εφαρμόζεις και ασχολείσαι με το μάρκετινγκ. Αυτό που φέρνει χρήματα και αποτελέσματα.
origin

Τι λένε οι άλλοι για εμένα...

freedback2
feedback 4
feedback 3
feedback 5
feedback 2
feedback 1
feedback 6

Τα επόμενα σου βήματα

1.

Πάτα στην επιλογή πιο κάτω. Επέλεξε μία από τις διαθέσιμες ημέρες και ώρα. Κλείσε την συνάντηση σου.

2.

Σημείωσε το ραντεβού για να μην το ξεχάσεις. Κατέγραψε ερωτήσεις. Προετοιμάσου. 

3.

Στην συνάντηση με τον Dimi θα ξεκαθαριστεί αν είσαι κατάλληλος να συμμετέχεις στο Coaching ή όχι.

origin

Συχνές ερωτήσεις...

Πόσο θα διαρκέσει η πρώτη συνάντηση?

30 λεπτά έχουμε στην διάθεση μας. Συνήθως δεν απαιτείται περισσότερο. Αυτό έχουμε δει στην πράξη.

Ποιες ημέρες θα γίνεται το Live Coaching?

Το πρόγραμμα θα το καθορίσουμε μαζί. Θα λάβουμε υπόψη ιδιαιτερότητες.

Πόσο χρονικό διάστημα θα έχω πρόσβαση στο Online Business Class?

Το Online Business Class είναι για πολλούς από τους βασικότερους πυλώνες της εκπαίδευσης τους. Είναι μια κλειστή πλατφόρμα με πάνω από 120 αρχεία και εκπαιδευτικά videos. Το περιεχόμενο ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς. Πρόσβαση θα έχεις για πάντα.

Μπορεί και να μην μπορώ να συμμετέχω τελικά στο Coaching?

ΝΑΙ - Μπορεί και να μην μπορέσουμε τελικά να συνεργαστούμε. Θα εξαρτηθεί πολύ από τους στόχους και mindset σου. Δεν είναι για όλους.

Πως θα αποκτήσω πρόσβαση στην κλειστή ομάδα?

Μόλις αποφασίσουμε να συνεργαστούμε θα σου στείλω όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Η κλειστή ομάδα λειτουργεί ως mastermind. Μια φορά την εβδομάδα θα συναντιόμαστε όλοι μαζί online για να μοιραστούμε πληροφορίες.

Πόσο διάστημα θα έχω πρόσβαση?

Πρόσβαση θα έχεις για πάντα. Μπορείς να συμμετέχεις όποτε το θέλεις.

Θα κάνει για εμένα το Coaching?

Για αυτό ακριβώς θα κάνουμε την πρώτη μας συνάντηση. Για να διαπιστώσουμε αν κάνει για εσένα.

Μετά το Coaching θα έχω βοήθεια?

Τα ιδιαίτερα θα σταματήσουν αλλά θα συνεχίσουμε να έχουμε επαφή. Θα είσαι άλλωστε στην κλειστή ομάδα. Επομένως δεν θα χαθούμε.
* Σημείωση: Προτείνουμε στρατηγικές και συμβουλές που είναι επιτυχείς με βάση την εμπειρία μας και θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε στόχους σας. Ωστόσο, δεν μπορούμε και δεν θα εγγυηθούμε ότι αυτό θα επιτύχει πραγματικά. Οι στρατηγικές μπορεί να σας δώσουν καλύτερα αποτελέσματα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσουν και σε χειρότερα. Όπως είπα, δεν εγγυόμαστε κανένα αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα σε αυτή τη σελίδα είναι αποτέλεσμα μακράς και εντατικής εργασίας. Τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν ποικίλλουν από περίπτωση σε περίπτωση. Τα αποτελέσματά σας εξαρτώνται ιδιαίτερα από τη δική σας εφαρμογή και μπορεί να διαφέρουν.

This site is not a part of the Facebook TM website or Facebook TM Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by FacebookTM in any way. FACEBOOK TM is a trademark of FACEBOOK TM, Inc.​​​​​​​